ο «αντίο» του Θεσπρωτού στον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού, Ιορδάνης Αδαμάκης, ήταν μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Γεννημένος το 2000 στην Πέραμο, ο Ιορδάνης Αδαμάκης είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την τοπική ομάδα το 2019, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΣ Ρόδου. Η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου, δε, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αποφάσισε να πάρουν τ’ αποδυτήρια τ’ όνομά του.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του, ο Θεσπρωτός αναφέρει:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη. Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Καλό παράδεισο!».