ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΟΛΛΙΑ
Γεννήθηκα το 1962 στη Αθήνα και είμαι γιος του Κωνσταντίνου Κόλλια και της Ουρανίας Καρατζά. Ενηλικιώθηκα, εργάστηκα και δημιούργησα οικογένεια στο πανέμορφο νησί μας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Καρφιτσοπούλου και έχουμε τρία παιδία. Μετά την αποφοίτησή μου από το Γυμνάσιο και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, εργάστηκα ως δημόσιος υπάλληλος στο κέντρο υγείας ΣΚΙΑΘΟΥ για 29 χρόνια.
Σήμερα είμαι Συνταξιούχος και βοηθώ την σύζυγό μου στην επιχείρηση της στον Τουριστικό τομέα. Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό »Σκιάθος-Έργα-Ανάπτυξη- Εμπιστοσύνη » του Δημάρχου Νικολάου Πλωμαρίτη από το 2006-2014 .
Καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ήμουν μέλος των Σχολικών Επιτροπών της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διατέλεσα πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. την περίοδο 2008-2010 , της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από το 2006 μέχρι το 2010 καθώς και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου το διάστημα 2010-2014. Κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής τον Νικόλαο Πλωμαρίτη γιατί με το συνδυασμό ¨ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ¨ έκανε πράξη το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του νησιού με την εμπειρία μας και την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον τόπο μας.
Με εκτίμηση
Ταξιάρχης Αιγιαλεύς Κόλλιας