ΜΩLY, μια Ελληνική εταιρεία η οποία ετοιμάζει με αγάπη και γνώση μείγματα βοτανικών αφεψημάτων με ευεργετικές ιδιότητες για τη ψυχή και το σώμα, έτοιμα να τα πιείτε στο ποτήρι.

Σε μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα για όλους, ο σκοπός του «MΩLY» είναι να σας οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι  επανασύνδεσης του Ανθρώπου με τη Φύση, εντάσσοντας τις μοναδικές γεύσεις και τα πολλαπλά οφέλη της, στην καθημερινότητά σας.

Η ονομασία «MΩLY» προέρχεται από το μυθικό βότανο που έδωσε ως αντίδοτο, σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Ερμής στον Οδυσσέα για να καταφέρει να ξεφύγει από τη λήθη της Κίρκης και να επιστρέψει στην Ιθάκη.

Μοναδικά Δημιουργήματα από Μείγματα Βοτάνων

Χρησιμοποιούμε 34 διαφορετικά βότανα τα οποία και κατανέμουμε με εξαιρετική ακρίβεια σε 8 μείγματα επιτυγχάνοντας μία σειρά αφεψημάτων με μοναδικά αποτελέσματα, δράσεων και γεύσεων! Το ΜΩLY σας παρουσιάζει 8 διαφορετικούς τρόπους να έρθετε σε επαφή με τη φύση που τόσο έχουμε ανάγκη, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Τα μείγματα βοτάνων τοποθετούνται σε ένα φακελάκι, με το βλαστό από το τσάι του βουνού να είναι στο επίκεντρο, αγγίζοντας τη Φύση. Με την προσθήκη του βλαστού που αντικαθιστά το κλασσικό σχοινάκι, συμμετέχουν πλέον και οι 5 αισθήσεις στην απόλαυση του αφεψήματος σας! Κρατώντας ένα φακελάκι «MΩLY» και καθώς ακούμε το νερό να ρέει στην κούπα μας έχουμε την αίσθηση ότι αγγίζουμε τα βότανα της φύσης , τα γευόμαστε, τα βλέπουμε να ζωντανεύουν, μυρίζουμε τα αρώματα της.

info