Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και η 5χρονη Mya το απέδειξε αγοράζοντας φαγητό για τους άστεγους της πόλης της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή Mya συνειδητοποίησε πως υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στο δρόμο, χωρίς φαγητό και χωρίς τα πράγματα που χρειάζονται. Το 5χρονο κοριτσάκι θέλησε να βοηθήσει αυτούς τους  ανθρώπους και να τους προσφέρει ένα πιάτο φαγητό για τις γιορτές.

Για να μαζέψει λεφτά, έβαλε με τη βοήθεια των γονιών της σε δημοπρασία την παρακάτω ζωγραφιά της στο Facebook και οι προσφορές που έλαβε ήταν απίστευτες. Ο στόχος της ήταν να συγκεντρώσει 25 ευρώ για να δώσει φαγητό σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά στην πορεία διαπίστωσε πως μπορούσε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα!

άστεγους

Τελικά, κατάφερε να μαζέψει 1.300 ευρώ με τα οποία εξασφάλισε σε 65 άστεγους ένα μέρος για να πάνε την ημέρα των Χριστουγέννων και να φάνε, να πλυθούν και να κοιμηθούν . Οι γονείς της, φυσικά, δηλώνουν ιδιαίτερα περήφανοι για την πράξη της κόρης τους και όλοι εμείς δηλώνουμε συγκινημένοι κάθε φορά που τα παιδιά μας δείχνουν το μεγαλείο τους!

bestnews.gr