Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτ. Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, στη διάρκεια της οποίας έγινε αμφίδρομη ενημέρωση για τα ευρισκόμενα σε εξέλιξη έργα αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και γι αυτά που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στη συνάντηση μετείχαν ακόμα οι κυβερνητικοί βουλευτές κ.κ. Χρ. Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Ο κ. Μπέος καλωσόρισε τον υφυπουργό στην πόλη μας και σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των αθλητικών έργων που θα συντελέσουν στην αναβάθμιση του ρόλου του  Βόλου στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας και θα τον αναδείξουν και σε προορισμό για τον αθλητικό τουρισμό, με τις προφανείς ευεργετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και την κοινωνία. Ακόμη ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με την κυβέρνηση και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι πολύ σύντομα ο κ. Βλαστός, της ΕΤΑΔ, που δουλεύει με σύνεση και σοβαρότητα θα έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία παραχώρησης του Πανθεσσαλικού στο Δήμο και αυτό θα αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, εξήγγειλε την εντός των προσεχών ημερών δημοπράτηση του έργου για το νέο χλοοτάπητα στο ΕΑΚ, δαπάνης 565.000 ευρώ και στάθηκε ιδιαίτερα στο ποδηλατοδρόμιο, έκανε λόγο για πρωτοποριακό και ιδιαίτερο κατασκευαστικά έργο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα μπει στη φάση της υλοποίησης. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Βολικάκη και στους πολλούς καλούς αθλητές που αναδεικνύει η ποδηλασία στον Βόλο