Γεννήθηκα – μεγάλωσα στην Κερατέα Αττικής και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια ζω στο υπέροχο νησί μας. Είμαι παντρεμένος με την Ζωή Αϊβαλιώτου και πριν δέκα χρόνια αποκτήσαμε μία κόρη, την Αντωνία. Εργάζομαι στην ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ 34 χρόνια, αρχικά στο Λαύριο και τώρα στο τοπικό υποκατάστημα. Πάντα πίστευα ότι η ενεργή συμμετοχή στα κοινά, μπορεί να επηρεάσει και να διαμορφώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας. Για το λόγο αυτό υπήρξα ενεργό μέλος σε πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του τόπου μου.

Ειδικά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κερατέας, στον οποίο διετέλεσα αντιπρόεδρος επί σειρά ετών, πετύχαμε σοβαρές αθλητικές επιτυχίες, όπως τις ανόδους μας στην Α1 Εθνική κατηγορία volley γυναικών και στην Α2 Εθνική κατηγορία volley ανδρών, αθλητές μας κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στην ξιφασκία και ασημένιο στην τοξοβολία. Τέλος, το 2014 με εκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο στο νησί μας με Δήμαρχο τον κο Δημήτρη Πρεβεζάνο.

Για τους λόγους αυτούς αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Διολέττα να είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (μαζί με τους υπόλοιπους άξιους συνυποψήφιους) για τον Δήμο μας με την παράταξη Νέοι Ορίζοντες Σκιάθος

Έχουμε να κάνουμε πολλά, με την ψήφο σας, την οποία σας ζητώ, μπορούμε να τα καταφέρουμε.!!!