Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την Ελληνική Λεγκράν   πραγματοποίησαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παρουσίαση με θέμα «Livinglight & Axolute: Σειρές διακοπτών για ξενοδοχεία» και  «Valenalife / Allure with Netatmo: Το «έξυπνο» σπίτι γίνεται παιχνίδι». Η παρουσίαση διεξήχθη την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Volos Palace.

Μία ακόμα δράση του Συνδέσμου, σε συνέχεια των συνεργασιών και των παρουσιάσεων με τις συνεργαζόμενες εταιρείες του ηλεκτρολογικού κλάδου. Είναι απαραίτητη η ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, τόσο για τους παλαιότερους όσο και για τους νέους. Παρόντες ήταν μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας, της ΕΕΤΕΜ (Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) και όχι μόνο. Επίσης, παρευρέθηκε εκ μέρους της ΕΕΤΕΜ ο κ. Αποστόλης Αλεξίου, Αντιπρόεδρος ΕΕΤΕΜ Ν.Μαγνησίας , καθώς και εκπρόσωποι των καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού από όλη τη Θεσσαλία.

Εκ μέρους της Ελληνικής Λεγκράν παρόντες ήταν ο κ. Σωτήρης Τζαμάρας, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Λίβανος Χρήστος, Προϊστάμενος Βορείου Ελλάδος και ο κ. Μιχαήλ Κωνσταντίνος, Μηχανικός Πωλήσεων. Στην παρουσίαση κεντρικός ομιλητής και εισηγητής ήταν ο κος Γιάννης Κυρμίζογλου, Μηχανικός Πωλήσεων. Πέραν της τοποθέτησης του εισηγητή, αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Παρόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων. Ο κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Λεγκράν για την επιτυχή παρουσίαση και την άριστη συνεργασία, ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την συνέχεια της συνεργασίας του