Με ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Βούλγαρης ανακοίνωσε την επισκευή – ανακαίνιση κτιρίων που έχει στην κατοχή του ο Δήμος αλλά ήταν παραμελημένα και αναξιοποίητα. Ο ίδιος τονίζει :

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα. Πολλές φορές ο Δήμαρχος μας ανακοινώνει διάφορες παρεμβασεις, μικρές η μεγάλες, απαραίτητες για τη καθημερινότητα μας. Χθες ολοκληρωσαμε μια ακόμη τέτοια παρεμβαση. Συγκεκριμένα στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος στο Νέο Κλήμα εδώ και πολλα χρονια που ανεγέρθη δεν είχε μπει ούτε ενα καρφί. Πόσες και ποσες δημοτικές αρχές περασαν, ε βρε αδερφέ δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα μεροκαματο για να βάψουν έστω ένα παραθυρο η ένα εξώφυλλο; Δυστυχώς. Όμως η σημερινή δημοτική αρχή έβαλε σαν πρωτη προτεραιοτητα να κρατήσει τα κτίρια όρθια.

Κτίριο πρωην ΚΑΠΗ στη Σκόπελο, αναινισθηκε και έγινε έτσι όπως έπρεπε για να στεγάσει τη τεχνική μας υπηρεσία, το ΚΕΠ Σκοπέλου, το ΓΕΦ Σκοπέλου, το γραφείο της τουριστικής Επιτροπής, τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ και τώρα το Κοινοτικό Κατάστημα στο Ν Κλήμα οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθουν με τον υδροχρωματισμο. Συνέχεια στο πρωην δημοτικό σχολείο του παλαιου κληματος που θα στεγάσει το γενικό αρχείο του Δήμου. Εκεί να δείτε σε ποια κατασταση το βρήκαμε. Αλλά για το κτίριο αυτό θα τα πουμε κάποια άλλη φορά.

Καλο βραδυ”