#ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ | ΣΚΙΑΘΟΣ : Ο Πάρης χρειάζεται την οικονομική μας στήριξη

Όπως γνωρίζετε ο Πάρης Μποροδήμος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο παραμονές της Παναγίας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Αν και η κατάσταση της υγείας του δείχνει να έχει βελτιωθεί οι γιατροί κρίνουν σημαντική όσο και απαραίτητη την εισαγωγή του σε Κέντρο Αποκατάστασης με άγνωστο προς το παρόν τη διάρκεια της αποκατάστασής του.

Ο Πάρης εκτός των παραπάνω είναι ανασφάλιστος με αποτέλεσμα το οικονομικό κόστος συμμετοχής να το επιβαρυνθεί συνολικά η οικογένεια που δυστυχώς όμως δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Σε επικοινωνία με την κλινική μας έκαναν καλύτερη οικονομική προσφορά που ανέρχεται στα 490€ την εβδομάδα (η διάρκεια νοσηλείας θα ξεπεράσει ίσως τις 3 εβδομάδες) ενώ μας πρότειναν να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμό φυσικού προσωπού και όχι δικό τους για να μην υπάρχει καθυστέρηση στον τρόπο διευκρίνησης των καταθέσεων.

Οσοι έχουν αμφιβολίες φυσικα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Αποκατάστασης ή και τον Δήμαρχο που είναι ενημερωμένος για την πορεία της υγείας του.

Δεν κάνουμε έρανο προσπαθούμε να βοηθήσουμε για να επανέλθει υγιείς στην Σκιάθο για αυτό και ζητάμε την βοήθεια όλων σας μικρή ή μεγάλη.

Σας ευχαριστώ θερμά

ΚΛΕΙΩ ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΥ (τηλ. 6987767596)

ΤΡΑΠΕΖΑ : Εθνική

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 492/002807-06

IBAN: GR8601104920000049200280706

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΥ ΚΛΕΙΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρακαλούμε να αναγράφεται πως η κατάθεση γίνεται τον Παρίσση Μποροδήμο 

Σας ευχαριστούμε