Μετά την περιβόητη πλέον, λίστα Πέτσα, από την οποία σκανδαλωδώς αποκλείστηκαν το Documento και το Κουτί Πανδώρας, και προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις από επίσημους φορείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι «άριστοι» δείχνουν ξανά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Έστω για τα μάτια του κόσμου, έδωσαν την Κυριακή διαφήμιση στο Documento και Κουτί της Πανδώρας για τον εμβολιασμό.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί χωρίς καμία ειδοποίηση, οι κώδικες της καμπάνιας εξαφανίστηκαν μέσω της εταιρείας που στέλνει τους κώδικες και έτσι, συνοπτικά, το Documento και το Κουτί της Πανδώρας «κόπηκαν» και δε θα συμμετέχουν σε αυτή την καμπάνια.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως για άλλη μία φορά εγείρεται ζήτημα δημοκρατίας που δεν αφορά μόνο το Documento αλλά αποκαλύπτει τον αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και την προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων.

Έρχεται αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και τη σύνδεση της δραστηριότητας του και τη σχέση του με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το μήνυμα που ελήφθη στο e-mail του Documento ήταν άκρως… τηλεγραφικό:

 

Μάλιστα, σε επικοινωνία του documentonews.gr, με την Tempo, το Media Shop που είχε αναλάβει την καμπάνια, δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση.

Απλά και… συνοπτικά η κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι θέλει τα ΜΜΕ υποχείριο και αντιλαμβάνεται τον ρόλο τους ως… φερέφωνο του πολιτικού της λόγου. Οτιδήποτε διαφορετικό επιχειρείται να φιμωθεί.

https://www.documentonews.gr/