Ο ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Η Οικονομική επιτροπή πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία σύμφωνα με το οποία ορίζεται δικηγόρος ο κ. Πάνος Ζυγούρης με αμοιβή του το ποσό των 3.100,00 ευρώ σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να συνταχθεί γνωμοδοτικού αναφορικά με:

1) κάτω από ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατή η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Σκιάθου και Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου με τριετή διάρκεια με αντικείμενο την από κοινού «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ

2) αν δύναται και με ποιο τρόπο αν υπογραφεί σύμβαση του Δήμου Σκιάθου με Χειριστή μηχανήματος για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, δεδομένου ότι χρειάζονται 2 χειριστές για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ

Στην απόφαση θετικά τάχθηκαν οι (5) δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής ενώ κατά τάχθηκαν ο κ. Νίκος Γιαμαρέλος και η κα Αναστασία Φιλαρέτου με την τελευταία να δηλώνει ότι: “Πήρε απόφαση το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ για την προγραμματική σύμβαση, πήρε απόφαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και ερχόμαστε τώρα μετά από όλες τις διαδικασίες να ζητήσουμε γνωμοδοτικό με 3.100 ευρώ για να υπογραφεί η σύμβαση.
Καταγγέλλω ότι έχουμε φτάσει πριν την υπογραφή της σύμβασης και δεν είχε έρθει ο Δήμος σε επικοινωνία για να δει αν έχει αυτό το δικαίωμα. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος γιατί να χρεωθεί ο Δήμος με έναν ακόμα εργαζόμενο όταν δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με την διαχείριση του ΧΥΤΑ”

N.T