“Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές και γι’ αυτό οδηγηθήκαμε στην ίδρυση αυτής της ομάδας!
Εδώ είμαστε όλοι μια μεγαλή αγκαλιά. Σκοπός μας είναι να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, με όποιον τροπό μπορεί ο καθένας.
Κανένας άνθρωπος μόνος!”

Με αυτή την προτροπή μια άτυπη ομάδα στο Facebook με επιθυμία και όρεξη προσφοράς και φιλανθρωπίας από την Σκιάθο ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να προσφέρει “Χείρα Βοηθείας” σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη υποστήριξης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Επιχειρηματία κα Σταματία Χούλη που μέσα σε λίγες ημέρες μάζεψε εκατοντάδες μέλη ενώ ήδη την βοήθεια της ομάδας έχουν ζητήσει 10 οικογένειες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Άλλος πρόσφερε το χώρο, άλλος γλυκά, άλλος παιχνίδια, άλλος φαγητό και ο καθένας οτι μπορεί που να του περισσεύει ή να μπορεί να το προσφέρει.

Μπορεί οι καιροί που διανύουμε να είναι δύσκολοι, μπορεί η Σκιάθος στη βιτρίνα να φαίνεται πως δεν έχει προβλήματα αλλά πίσω από αυτή κρύβονται ιστορίες που μόνο ευχάριστες δεν είναι. .

Υ.Γ. Το αρθράκι γράφτηκε χωρίς να το γνωρίζει η ομάδα, ούτε μας ζήτησε κάποιος την προβολή του. Το θεωρούμε όμως υποχρέωσή μας να το κάνουμε.  Ευχόμαστε ο σκοπός της ομάδας να δυναμώσει και να συνεχίσει να προσφέρει με χαμηλούς τόνους όπως κάνει μέχρι τώρα

Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ (κάντε κλικ) 

https://www.facebook.com/groups/4171075782923896