Ιωάννης Σπανοδήμος – Από τις Τρικεριώτικες μνήμες στην “Αχιλλεία”

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί είναι οι Έλληνες παραγωγοί φυτικών καλλυντικών που έχουν “πιάσει” το διεθνές πνεύμα της φιλοσοφίας που θέλει “ο,τι θρέφει το σώμα μας, να θρέφει και το δέρμα μας” έχοντας να προτείνουν πολύ αξιόλογα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Υποστηρικτής αυτής της φιλοσοφίας είναι και ο κύριος Ιωάννης Σπανοδήμος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Αχιλλεία» που είναι άρτια στηριζόμενη στα φυσικά προϊόντα με έδρα την πανέμορφη πόλη του Βόλου.

Επιμέλεια κειμένου : Ασημίνα Βλάχου

Αφορμή κι έμπνευση συνάμα στάθηκε αφ’ενός το ομώνυμο βότανο που είναι εδώ και αιώνες γνωστό κι ως βότανο των πολεμιστών, αφετέρου η καταγωγή του απο το Τρίκερι Μαγνησίας.

Το Τρίκερι είναι ένα ναυτικό χωριό με τους κατοίκους να βιοπορίζονται / προσπορίζονται κυρίως από τη ναυτιλία και την αλιεία.Οι μνήμες του έδωσαν το κίνητρο για  αξιοποίηση των φυσικών πηγών, ως ιδιαίτερων φυσικών προϊόντων – εμπορευμάτων.

Η αγάπη και η έλξη για την ιδιαίτερη πατρίδα, γι’αυτό τον ευλογημένο τόπο τον οδήγησαν να φτιάξει μία επιχείρηση

Φτάνοντας στο σήμερα, η επιχείρηση “Αχιλλεία” με σεβασμό στο περιβάλλον αξιοποιεί τις ιδιότητες των φυτών χωρίς παρεμβάσεις χημικές και το πιο αξιοσημείωτο δε είναι πως τα προϊόντα είναι 100% φυσικά στηριζόμενα σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές πολλών ετών.

Με ενεργή παραγωγή περίπου 150 διαφορετικών προϊόντων από το βουνό του Πηλίου με εκπληκτικές ιδιότητες όπως παραδοσιακές κεραλοιφές,σαμπουάν βοτάνων,γλυκά του κουταλιού,εκχυλίσματα βοτάνων και σπάνιες γεύσεις.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφορες διακρίσεις σε κάποια από αυτά, αλλά η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η ανατροφοδότηση μας από την ικανοποίηση των τελικών καταναλωτών, ιδίως σε προϊόντα που άπτονται σε θέματα υγείας.

Μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα καλούδια της Αχιλλείας σε αρκετά καταστήματα παραδοσιακών/φυσικών/ελληνικών/βιολογικών προϊόντων, delicatessen κλπ.

Το παρασκευαστήριο βρίσκεται στο Τρίκερι και η έδρα είναι στο Βόλο στην οδό Αναλήψεως 211.
Υπάρχει δυνατότητα και σε επίπεδο χονδρικής πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6942534640.
Εναλλακτικά μέσω του ιστότοπου www.ahillia.gr με ηλεκτρονική παραγγελία.
Παραδοσιακά Προϊόντα Πηλίου – Οι Μικροί Θησαυροί της Φύσης!