Ινδία: Κροκόδειλοι «πετάχτηκαν» μέσα από ρωγμή σε πεζοδρόμιο (βίντεο)

Μπροστά σε αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι μία περιοχής της Ινδίας. Παράξενοι θόρυβοι κάτω από την γη τους οδήγησαν σε μία ρωγμή σε πεζοδρόμιο, κάτω από την οποία βρίσκονταν τρεις κροκόδειλοι.

Βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την στιγμή που δύο άνθρωποι με κόκκινη στολή και κόκκινες μπότες προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τους κροκόδειλους που αναδύθηκαν μέσα από το πεζοδρόμιο.

Το ερπετό φαίνεται καθαρά στο βίντεο καθώς παλεύει σθεναρά να ξεφύγει από την θηλιά που το αιχμαλώτισε. Την ώρα που οι άνθρωποι ασχολούνται με αυτόν, ένας δεύτερος κροκόδειλος κατορθώνει να «πεταχτεί» από την ρωγμή, ξεφεύγοντας από το πλήθος. Ταυτόχρονα η ράχη ενός τρίτου κροκόδειλου φαίνεται να εξέχει.

Το τρομοκρατημένο πλήθος μόλις βλέπει το επικίνδυνο ερπετό, τρέχει πανικόβλητο προς διάφορες κατευθύνσεις, ενώ ο άνθρωπος που τραβάει το βίντεο προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε μία κολώνα που υπάρχει εκεί.

Ο τρίτος κροκόδειλος δεν πρόλαβε να βγει μέσα από το σπασμένο πεζοδρόμιο και ευτυχώς καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξιλιχθεί με πολύ άσχημο τρόπο. Σύμφωνα με έρευνα οι κροκόδειλοι έλκονται από τις πολύ δυνατές κραυγές, ιδιαίτερα των μωρών, και μάλιστα πολύ πιο έντονα από όσο άλλα είδη της άγριας ζωής.

Μετάφραση-επιμέλεια: Νάνσυ Σαμαρά Πηγή: New York Post