Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά την επίσκεψή της στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους εκπαιδευτές των σχολών οδήγησης, αναφορικά με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδηγών και των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης,   .

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Τσαμπίρα, η Υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με τους αντίστοιχους εξεταστές τηρώντας ευλαβικά τα αυστηρά μέτρα για τη δημόσια υγεία που επιβάλλει η νομοθεσία σχετικά με την πανδημία. Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι, τόσο οι υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές, όσο και οι εξεταστές οφείλουν υποχρεωτικά να πραγματοποιούν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού πριν από τις εξετάσεις και αποκλειστικά στην περίπτωση που διαγνωστούν αρνητικοί να συμμετέχουν σε αυτές. Παράλληλα επισημάνθηκε να τηρούνται  οι κανόνες προστασίας, με ανοιχτά παράθυρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και σημείων επαφής του οχήματος.

Η Υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, αν και υποστελεχωμένη, έχει όλο αυτό το διάστημα ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ενώ βρίσκεται καθ’ όλα έτοιμη για την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ.