Εξυπηρετώντας επισκέπτες από δύο αυστριακά αεροδρόμια, η SKY express ζωντανεύει από νωρίς την τοπική αγορά και την τουριστική κίνηση του κοσμοπολίτικου νησιού των Σποράδων 

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για την οικονομία των νησιών, η προσπάθεια να στηριχθούν οι αγαπημένοι μας τουριστικοί προορισμοί είναι επιβεβλημένη. Εκτός από την εσωτερική διασύνδεση που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, η SKY express ανταποκρίνεται στην προσδοκία των νησιωτών να αποτελέσουν ασφαλή και ελκυστικό διεθνή προορισμό το 2021, δημιουργώντας ξανά τις συνθήκες ώστε εκατοντάδες επισκέπτες από την Αυστρία να τα επισκεφθούν το καλοκαίρι.

Οι αυστριακοί ταξιδιώτες, ανάμεσά τους μεγάλος αριθμός premium τουριστών, έχουν πλέον τη δυνατότητα να περάσουν τις διακοπές τους στο καταπράσινο νησί του Παπαδιαμάντη, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού, με απευθείας πτήσεις.

Η SKY express εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στην κεντροευρωπαϊκή χώρα μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας και τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz.

Ήδη οι πρώτες πτήσεις “πανηγυρίστηκαν” από τους εκπροσώπους των δύο αυστριακών αεροδρομίων και τους επιβάτες στην τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης η οποία μεταδόθηκε και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (link εδώ: Steiermark heute vom 05.06.2021 um 19:00 Uhr – ORF-TVthek).

Όπως δηλώνει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express «Είναι γνωστή η προτίμηση των αυστριακών ταξιδιωτών προς την πανέμορφη Σκιάθο και τα νησιά των Σποράδων. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και το τουρισμό περίοδο, στην SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Οι απευθείας πτήσεις προς Σκιάθο, που ήδη έχουν ξεκινήσει, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τον αγαπημένο τους προορισμό”.

Την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου στηρίξει δυναμικά η SKY express και με τη διεθνή καμπάνια “Greece is bliss”. Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα μοναδικά φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Από αυτά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το φυσικό κάλλος της Σκιάθου.

Τα απευθείας δρομολόγια από Αυστρία έχουν ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

Σχετικά με την SKY express

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό της χώρας και εισέρχεται στις διεθνείς πτήσεις καλύπτοντας συνολικά 47 προορισμούς σε 9 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου. Έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό Όμιλο με σημαντική παρουσία σε διάφορους τομείς που απασχολεί συνολικά 5.500 εργαζομένους. Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του καλύπτει ο κλάδος των αερομεταφορών, τόσο στο πτητικό σκέλος με την SKY express, όσο και της επίγειας εξυπηρέτησης σε συνεργασία με την Skyserv και την Swissport SUD, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες.

Σημαντική είναι η παρουσία του Ομίλου και στο χώρο του Τουρισμού, των logistics, της εμπορίας ελαιολάδου, κ.α.

Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις υπηρεσίες της SKY express:

W: www.skyexpress.gr – E: [email protected]

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/