Καμπίνες αέρα:

Το φίλτρο καμπίνας αέρα σε ένα όχημα βοηθά στην εξάλειψη των μη ασφαλών συμπεριλαμβανομένης της σκόνης και των υπολειμμάτων, από τον αέρα που αναπνέετε στο εσωτερικό του οχήματος.

Γιατί είναι απαραίτητες οι καμπίνες αέρα;

Ένα φίλτρο καμπίνας αέρα είναι ένα σημαντικό τμήμα στο πλαίσιο θέρμανσης και ψύξης οποιουδήποτε οχήματος. Προστατεύει τους ταξιδιώτες από τους ρύπους που παρατηρούνται παντού χαλαρώνουν.

Πινακίδες όταν χρειάζεστε αλλαγή στις καμπίνες Air:

  • Μειωμένο ή εύθραυστο ρεύμα ανέμου, σε κάθε περίπτωση, όταν το σύστημα θερμού ή εξαναγκασμένου αέρα έχει
  • Ένας ήχος σφύριγμα που προέρχεται από τους σωλήνες εισαγωγής αέρα καμπίνας
  • Μπαγιάτικη μυρωδιά, ανεπιθύμητες μυρωδιές που περνούν από τον αέρα στο όχημά σας 
  • Παράλογος θόρυβος όταν εκτελείται το πλαίσιο θέρμανσης ή ψύξης

Η εικόνα λήφθηκε από τον ιστότοπο antallaktikaonline.gr

 

How to replace the cabin air filters?

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να υιοθετήσετε στην αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας αέρα

Αφαιρέστε την καρφίτσα ντουλαπιού:

Σε πολλά οχήματα, η καρφίτσα του ντουλαπιού κάθεται πίσω από το ντουλαπάκι. Μπορεί να είστε έτοιμοι να φτάσετε σε αυτό μόνοι σας εξαλείφοντας το ντουλαπάκι από τον συνδετήρα που το κρατάει στη ρύθμιση. Εάν ναι, το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη μέθοδο εξάλειψης του ντουλαπιού.

Εξαλείψτε τον περιοριστικό βραχίονα διακοπής:

Ο περιοριστικός βραχίονας στοπ βρίσκεται στη σωστή πλευρά του ντουλαπιού. Απλά σύρετέ το από την καρφίτσα.

Παράδοση του ντουλαπιού:

Χειριστείτε το μπροστινό και το πίσω μέρος του ντουλαπιού, συνθλιβοντας τα το ένα προς το άλλο μέχρι να φυτρώσουν οι πλευρές. Δεδομένου ότι οι πλευρές είναι ελεύθερες, μπορείτε να ρίξετε ολόκληρο το ντουλαπάκι, ώστε να μπορείτε να δείτε την πρόσοψη στο κανάλι αέρα lodge.

Εξαλείψτε το παλιό φίλτρο καμπίνας αέρα:

Σηκώστε τις κλειδαριές στις πλευρές της πρόσοψης και σύρετε την μακριά, ανοίγοντας το διαμέρισμα του καναλιού. Προς το παρόν μπορείτε βασικά να τραβήξετε το παλιό φίλτρο καμπίνας αέρα.

Καθαρίστε το θάλαμο φίλτρων και ελέγξτε τις σφραγίδες και τα παρεμβύσματα:

Πριν εισαγάγετε ένα νέο, νέο φίλτρο καμπίνας EnviroShieldair, σκουπίστε το θάλαμο φίλτρου, σε εκείνο το σημείο σκουπίστε το με ένα σκασμένο ύφασμα για να εξαλείψετε τυχόν μολυσματικούς περιπλανώμενους. Ελέγξτε την κατάσταση των παρεμβύσματα και των σφραγίδων για να βεβαιωθείτε ότι δεν απαιτούν αλλαγή επίσης.

Παρουσιάστε το νέο φίλτρο καμπίνας αέρα:

Βεβαιωθείτε ότι το νέο φίλτρο καμπίνας αέρα συντονίζει το προηγούμενο. Διπλοί έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι το βέλος στο νέο κανάλι δείχνει με παρόμοιο τρόπο όπως το παλιό κανάλι που βγάλατε και σύρετε το νέο κανάλι μέσα.