Ι.Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου: Το πρόγραμμα των ακολουθιών της Απόδοσης του Πάσχα & της Αναλήψεως

Η ιστορική μονή Ευαγγελιστρίας στη Σκιάθο (πηγή: Γιάννης Τούντας)
Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 7:30 – 10:00 π.μ. στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Θεοτόκου Σκιάθου θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί την εορτή της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα (τελευταία ημέρα που λέμε και ψάλουμε το Χριστός Ανέστη)
Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 7:30 – 10:00 π.μ. Εορτή της Αναλήψεως Του Κυρίου θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι, όπου στη διανομή του αντιδώρου θα μοιραστούν και άνθη που έχουν τοποθετηθεί πάνω στην Αγία Τράπεζα στον Επιτάφιο, επί 40 ημέρες από την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και θα μοιραστούν ως ευλογία στους πιστούς που θα εκκλησιαστούν κατά την ημέρα της εορτής της Αναλήψεως.
Επίσης, την Τρίτη το βράδυ, 23 Μαΐου εσπέρας θα τελεσθεί η Ακολουθία της Αποδόσεως του Πάσχα (Εσπερινός, Όρθρος, Θεία Λειτουργία) 8:30 μ.μ.- 11:00 μ.μ. στον Ιερό Ενοριακό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Σκιάθου (Παναγία Λιμνιά)
Το Σάββατο 27 Μαΐου, ιερά μνήμη Του Οσίου και Θεοφόρου Ιωάννου του Ρώσσου του Νέου Ομολογητού θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι στις 7:30 – 9:30 π.μ.
Εκ της Ιεράς Μονής