Ο χειρουργός Ορθοπεδικός κ. Χαράλαμπος Μανιώτης
Όσο περνάει ο καιρος και η επιδημια covid19 καλα κρατεί ειναι γεγονός ότι ο ιός παρουσιάζει μεταλάξεις για προσωπικούς λόγους επιβίωσης. Όμως δεν μεταλάσσεται μόνο ο ιός αλλά και οι αρνητές του. Στην αρχή ισχυρίζοταν ότι δεν υπάρχει ιός και ολα ειναι μια συνομωσία και αρνουνταν να φορέσουν μάσκα και να τηρήσουν τα μέτρα.
Φυσικά ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στον ιό αλλα σε άλλα αίτια και οι πουλημένοι οι επιστήμονες τα χρεώνουν στον ιό υπηρετώντας την παγκόσμια συνωμοσία. Μετά έγινε η μετάλλαξη ότι υπάρχει μεν ιός αλλα δεν ειναι τόσο θανατηφόρος όσο λένε οι άσχετοι οι λοιμωξιολόγοι ανά τον κόσμο και είναι σαν μια γριππουλα.Το εμβόλιο γίνεται πραγματικότητα και είναι το μέσον για να νικηθεί η πανδημία. Χιλιάδες εθελοντές σόλο το κόσμο ρισκαρουν τη ζωή τους σαν προσφορα στο κοινωνικό σύνολο.
Οι αρνητές τώρα μεταλλάχτηκαν σε αντι εμβολιαστικοί. Τι θα μας βάλουν τσιπάκια, τι θα αλλάξει το DNA μας, τι άλα γίνονται για να τα αρπάξουν οι πουλημένοι οι επιστήμονες. Ακόμα και το θετικό τεστ ειναι ψέμμα. Το μόνο βεβαια που δεν αρνούνται ειναι μια θέση στην εντατική οταν οι ίδιοι αρρωστήσουν. Φυσικά δεν είναι Ελληνικό το φαινόμενο. Φυσικά ξεχνούν όλοι αυτοί οι αρνητές ότι χάρη στους επιστήμονες, τα εμβόλια, τα φάρμακα και την πρόοδο στον επιστημονικό τομέα ανέβηκε ο μέσος όρος ζωής και η ποιότητα ζωής των ασθενών σε σχέση με τα παλιά χρόνια.
Oλοι οι αρνητές φυσικά δεν είναι στον ίδιο σάκο. Το να είναι κάποιος αρνητής είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αρκεί με την συμπεριφορα του να μην βλαπτει τους αλλους. Υπάρχουν κάποιοι που αρνούνται ότι η γη ειναι στρογγυλή και αγωνίζονται να αποδείξουν ότι ειναι επίπεδη, αλλα δεν βλάπτουν κανένα!
Σας παρακαλώ λοιπόν όλους να εμπιστεύεστε τους επιστήμονες, να τηρείτε αυτα που λένε και να εμβολιαστείτε όλοι, χωρίς να επηρεάζεστε από γνώμες γειτόνων, γνωστών, και άλλων μη ειδικών.
Έτσι θα ξαναβρουμε τη ζωή μας!
(*) Ο Χαράλαμπος Μανιώτης είναι χειρουργός Ορθοπαιδικός