Την άμεση επίλυση της λειτουργίας των λατομείων Συκής, από το δήμαρχο  Μιχάλη Μιτζικό και των συνεργατών του , ζητάει η μείζονα αντιπολίτευση.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδης , αναφέρει , ότι ο κ. Μιτζικός με συνεχείς επιθέσεις στο συνεταιρισμό λατόμων Συκής, με συκοφαντίες αλλά και με παράνομες αποφάσεις επιβολής τελών νομής (οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ) , το μόνο που κατάφερε εδώ και 3 χρόνια είναι,  ένα ολόκληρο χωριό να έχει χάσει κάθε ελπίδα για ένα νόμιμο μεροκάματο στα λατομεία του .

Την καταστροφική του πολιτική την πιστοποίησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο παίρνοντας την απόφαση για τη φύλαξη των λατομικών χώρων από  ιδιωτική εταιρεία security .

Τα ψέματα του δημάρχου  τελείωσαν , η υπομονή των κατοίκων της Συκής εξαντλήθηκε . Επιτέλους ο κ Μιτζικός σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες  και παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, οφείλει να δώσει λύση επαναλειτουργίας των λατομείων Συκής ,όπως έγινε και με τα λατομεία Νεοχωρίου και Καλαμακίου, από την προηγούμενη δημοτική αρχή .

Να εγκαταλείψει τις  αθλιότητές  του, και να ρίχνει ευθύνες δεξιά και αριστερά ,μέσα από συκοφαντίες ψέματα  και  εκβιασμούς   και να αντιληφθεί ότι ο μόνος υπεύθυνος για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί ,είναι ο ίδιος και όσοι από την ομάδα πλειοψηφίας τον στηρίζουν .

Ο επικεφαλής

Παπαδημητρίου Μιλτιάδης