H “Spyrou Philoxenia” στην έκθεση “ΙΤΒ BERLIN 2017”

H “SPYROU PHILOXENIA” ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΙΤΒ BERLIN 2017” – ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Διεθνής Έκθεση “ΙΤΒ Berlin 2017” η κυρίαρχη έκθεση τουρισμού, έλαβε χώρα στο Βερολίνο της Γερμανίας, την Τετάρτη έως και την Κυριακή, 8-12 Μαρτίου 2017. Φιλοξενούμενη στο Messe Berlin, η έκθεση προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες, παρέχοντας τη δυνατότητα επίτευξης  επαγγελματικών συναντήσεων ανάμεσα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και τις άμεσες πωλήσεις των καλοκαιρινών τουριστικών πακέτων.

κλικάρετε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 

Η “ΙΤΒ Berlin” σε αριθμούς: 5 ήπειροι, 187 χώρες, >10.000 εκθέτες, >12.000 εμπορικοί επισκέπτες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση, απαρτιζόμενη από διάφορες ενότητες που περιλαμβάνουν κάθε είδους διεθνείς προορισμούς, προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες αναφορικά με το ταξιδιωτικό κλάδο και κάθε τμήματος αγοράς.

«Οι ενδείξεις από την γερμανική αγορά στον κλάδο που αφορά τα ταξίδια είναι θετικές για την Ελλάδα τη φετινή χρονική περίοδο, ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες όπου διενεργεί αισθητά ο όμιλος της “Spyrou Philoxenia”», αναφέρει σε δήλωση του ο κος Δημήτρης Σχιστοχείλης, Project Manager της εταιρίας. «Μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, και να τις παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας γιά την αειοφόρο ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα. Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις που σημειώνονται στο κομμάτι αυτής της δράσης, ανυπομονούμε για την επίτευξη περαιτέρω συναντήσεων, στις οποίες θα παρουσιάσουμε νέες προτάσεις και πιο καίριες πρακτικές, που ως “Spyrou Philoxenia” ήδη εφαρμόζουμε.», συμπλήρωσε στο τέλος της πρότασης του.

«Μία από τις κυριότερες ανησυχίες των επισκεπτών και εκθετών αποτελεί η ασφάλεια», σημειώνει ο κος Ιωάννης Γρηγόρας, Deputy Sales & Marketing Manager, της Spyrou Philoxenia. «Παρά των αβέβαιων συνθηκών της παγκόσμιας κατάστασης, έχει αποδειχθεί ότι η Ελλάδα παρέχει σημαντική ασφάλεια για τους επισκέπτες της, που ανήκει σε υψηλό ποσοστό στην προτίμηση τους ως μοναδικό προορισμό επανειλημμένα στο πέρασμα των χρόνων. Από την πλευρά των παραθεριστών της Γερμανίας, παρατηρήθηκε μια προσαύξηση συγκριτικά με το περασμένο έτος, για τα ξενοδοχεία που είναι στην Spyrou Philoxenia, όταν ειδικότερα, αξιοσημείωτο θεωρείται η εκκίνηση της νέας γραμμής πτήσεων της Condor Airlines για τη διαδρομή Μόναχο έως το αεροδρόμιο της πόλης του Βόλου, παρέχοντας εξαίρετη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες στα συνεργαζόμενα ξενοδοχειακή μας μέλη στην ορεινή περιοχή του Πηλίου και τα νησιά των Σποράδων.», κατέληξε.

 

Επί του παρόντος η εταιρία λειτουργεί 5 μονάδες στη Σκόπελο. Η εταιρία ωστόσο επεκτείνει τον κατάλογο αυτό με νέες συνεργασίες να ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμενα μέλη αποτελούν τα ξενοδοχεία “Kaimak Inn” στο Καιμακτσαλάν στην κεντρική Μακεδονία, τα ξενοδοχεία Πηλίου Μαγνησίας “Chania Hotel”, “Chania Palace”, “Aglaida Hotel & Apartments” και το ξενώνα “Iris Guesthouse”, το “Αρχοντικό Καλτεζιώτη”, το “Nymfasia Arcadia Resort” στην Ακαρδία Πελοποννήσου και το “Hotel Agnanti” στην Αλόννησο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το “Spyrou Philoxenia”, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.spyrouphiloxenia.com, και για περαιτέρω επικοινωνία τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], ή το τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 691 9111.

 

 

Φωτογραφικό υλικό : Η Υπουργός Τουρισμού, η κα Έλενα Κουντουρά και ο κος Δημήτρης Σχιστοχείλης Project Manager της “Spyrou Philoxenia”. Περίπτερο ΕΟΤ, περιφέρεια Θεσσαλίας, ο κος Ιωάννης Γρηγόρας Deputy Sales & Marketing Manager στην “Spyrou Philoxenia” και ο κος Δημήτρης Σχιστοχείλης Project Manager της “Spyrou Philoxenia”.