Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι Πρόεδροι των Σωματείων και μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, Νίκος Νάνος, Μαρία Τσελεπή, Κωνταντίνος Πελεκούδας, Γεώργιος Γκάλιος και Τρύφωνας Πλαστάρας στη συνεχιζόμενη παράδοση βοήθειας και σήμερα, στο Δαμάσι Τυρνάβου και στις γύρω περιοχές.

Συνοδευόμενοι από τον Γεώργιο Σακούτσιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας και τον Χριστόφορο Κατσαρό Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδείας, τα μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας. έκαναν περιοδεία στις χτυπημένες από τον εγκέλαδο περιοχές και οι εικόνες που αντίκρισαν είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Σπίτια, εκκλησίες και σχολεία με τρομακτικές ζημιές και δρόμοι ανοιγμένοι στα δυο.. Το αύριο των ανθρώπων αυτών θα είναι δύσκολο καθώς συνεχίζουν να δοκιμάζονται καθημερινά από τους μετασεισμούς που κάνουν την επιστροφή τους στις εστίες τους ακόμη πιο αβέβαιη και επικίνδυνη.

Οι ελλείψεις των συμπολιτών μας σε είδη πρώτης ανάγκης ολοένα και αυξάνονται και θα πρέπει να σταθούμε όλοι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη και αδιάλειπτη προσπάθεια στήριξής τους. Στα πλαίσια της στήριξης αυτής, σήμερα παραδόθηκαν στους πληγέντες πέντε (5) ακόμη παλέτες με εμφιαλωμένα νερά καθώς και συσκευασμένα τρόφιμα από τοπικές βιοτεχνίες της Μαγνησίας. Το νερό στην ευρύτερη περιοχή παραμένει επικίνδυνο για κατανάλωση και αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των ανθρώπων αυτών που ήδη έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βουνό από προβλήματα. Τα μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας προσπαθούν και θα συνεχίσουν καθημερινά να προσπαθούν να είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, με έργα, παρουσία και πράξεις, για να βοηθήσουν με όποιο μικρό η μεγαλύτερο τρόπο μπορούν, να φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι στην επόμενη μέρα με δύναμη, κουράγιο και αξιοπρέπεια.

Καθώς οι αποστολές βοήθειας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, για όσο καιρό χρειαστεί, καλούμε όποιον μπορεί και θέλει να συνδράμει στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσει με τους προέδρους στα παρακάτω τηλέφωνα ΜΑΟΥΣΙΔΗΣ 6977918541, ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ 6974906466, ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ 6946332848 ή με email στην Ενωτική Πρωτοβουλία στο enotikiprotovoulia2020@gmail.com . Ακόμη και η μικρότερη προσφορά, αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους συνανθρώπους μας!

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΜΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ   Πρόεδρος Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων  Μαγνησίας

ΝΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ    Πρόεδρος  Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας

ΤΣΕΛΕΠΗ ΜΑΡΙΑ   Πρόεδρος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου

ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας

ΓΚΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πρόεδρος Συλλόγου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας

ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ   Επιχειρηματίας – Μέλος ΔΣ ΓΣΕΒΕΕ