Φωτογραφίες - Video : Θωμάς Καρβούνης 

Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας, πρωταγωνιστεί από σήμερα η Σκιάθος, με αφιερώματα και απευθείας συνδέσεις.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι εξοικείωσης Ρουμάνων δημοσιογράφων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τη Σκιάθο, με τη συμμετοχή των πέντε μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της Ρουμανίας Antenna1, Antenna2, Antenna3, RomaniaTv, Kanal D.

Οι δημοσιογράφοι θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα “γνωριμίας” με το νησί, όπως ο γύρος του νησιού, επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως Μπούρτζι, Πλάκες κα.

Σήμερα το πρωί σε απευθείας σύνδεση έγινε παρουσίαση του προορισμού, από τον Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου όπου έγινε αναφορά στις ομορφιές του νησιού

Η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, με το Κέντρο Υγείας να είναι στελεχωμένο περισσότερο από ποτέ, εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα, με κινητές μονάδες υγείας, με ένα απόλυτα μελετημένο σχέδιο από την πολιτική προστασία.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές. Η Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το δύσκολο και απαιτητικό έργο των φορέων υγείας και θα φροντίσει να τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί τον κ. Νίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel & Tourism και Iro Travel για την διοργάνωση του ταξιδιού