Ένα όμορφο ταξίδι εμπειριών και γνώσης ξεκινά σε λίγες μέρες με προορισμό το νησί της Σκιάθου! Οδηγός μας στο ταξίδι αυτό θα είναι η Asimenia Vlachou, καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας και μητέρα.
Η ενασχόληση της Ασημένιας με τον τουρισμό κρατάει χρόνια, μέσα από την διαχείριση οικογενειακής επιχείρησης, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί σε τουριστικά πρακτορεία, όπως το SKIATHOS O.E. και η TUI HELLAS. Επί 10 συναπτά έτη ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πώληση έχοντας υπάρξει και σύμβουλος ομορφιάς της CHANEL στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Τέλος εργάστηκε στο Αεροδρόμιο Σκιάθου ακούγοντας, μέσω συνεντεύξεων, την πολύτιμη γνώμη των επισκεπτών μας, επί παντός επιστητού.

Τι μας είπε η Ασημένια;
«Στις 21 Σεπτέμβρη θα παρουσιάσω το Σχολείο Τουρισμού OnTour στην Σκιάθο και είμαι τόσο χαρούμενη που θα παίξω το ρόλο του οδηγού σε αυτό το υπέροχο ταξίδι! Ένα ταξίδι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας αναφορικά με τον τουρισμό και το θετικό αντίκτυπο που επιθυμούμε να έχουμε στους επισκέπτες μας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι πληροφορίες, συμβουλές και γνώσεις που θα μας δώσουν αφιλοκερδώς, κορυφαίοι επαγγελματίες του είδους, είναι πολύτιμα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν, αξιοποιώντας τα, να γίνουμε καλύτεροι οικοδεσπότες στο νησί μας. Θα χαρώ να σας δω στην ημέρα αφύπνισης για τον τουρισμό.»

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Join the Ride @ https://www.eventora.com/…/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiatho…