Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Αll Star Survivor». Ο νικήτής του 2017, που ξεχώρισε από αρκετούς άλλους παίκτες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», όπου και αποκάλυψε ότι ο ίδιος  ακόμα δεν έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ο «Ντάνος» σε όσα ανέφερε: «Όχι, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Προσωπικά δεν έχω δεχτεί πρόταση. Δεν είναι αν θέλω ή δεν θέλω να το παρουσιάσω. Ο Φύλακας Άγγελος προϋποθέτει να είμαι στην Ελλάδα. Είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν μου προταθεί».

Αν υπήρχε συνεισφορά στον «Φύλακα Άγγελο», από την οικονομική συμφωνία με την παραγωγή του Survivor, θα δεχόταν να παρουσιάσει την έκδοση του All Star; «Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος μακριά από τον Φύλακα, τους συνεργάτες μου και τα παιδιά, δεν ξέρω αν τα χρήματα καλύψουν την απουσία μου. Η παρουσιάση είναι κάτι καινούργιο για μένα. Έχω βιώσει αυτό το παιχνίδι ως παίκτης. Ο Γιώργος Λιανός έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Υπάρχει ένας παρουσιαστής που κάνει απίστευτη δουλειά», συνέχισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στηην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε ότι το ελληνικό «Survivor All Star» θα μεταδοθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι: «Είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο. Είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο. Δηλαδή είσαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πόσα θες για να έρθεις. Τυχαίο το όνομα. Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι επειδή το κόστος θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδέχεται το Survivor να παίζει 7 μέρες την εβδομάδα».

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε ότι υπάρχουν δύο παίκτες που τους πήρε η παραγωγή και τους είπε «Μην πάτε σε αυτό το πρότζεκτ γιατί θα κάνουμε το All Star».

«Πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Ατζούν τον θέλει», είπε σε άλλο σημείο της συζήτησης, η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Σε κάποιους έχουν γίνει τηλέφωνα, σε κάποιους άλλους όχι ακόμα», ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.