Πλήρες πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα θα προφέρει ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας FTI μόλις θα ανοίξουν οι πτήσεις προς τα νησιά.

“Όταν ανοίξουν τα νησιά για διακοπές από τη Γερμανία, μπορούμε να προσφέρουμε ξανά το πλήρες χαρτοφυλάκιό μας στις αρχές Ιουλίου 2020”, δήλωσε η Halina Strzyzewska, υπεύθυνη προϊόντων για την Ελλάδα και την Κύπρο του FTI.

Το πρόγραμμα θα εξυπηρετηθεί με πτήσεις της Condor, της Aegean και της Eurowings.

H Condor έχει προγραμματίσει πτήσεις από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, τη Στουτγκάρδη, το Βερολίνο-Schönefeld και το Αννόβερο προς Καλαμάτα, Καβάλα, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σκιάθο, Θήρα, Βόλο και Ζάκυνθο από την 1η Ιουλίου.

Από τα μέσα Ιουνίου, επτά ξενοδοχεία της Meeting Point, συμπεριλαμβανομένου του νέου πολυτελούς Kairaba Mythos Palace στην Κέρκυρα, θα ανοίξουν πρώτα για τους εγχώριους ταξιδιώτες και αργότερα και για τους Γερμανούς παραθεριστές.

Ο FTI προφέρει σε όλες τις κρατήσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου τη δυνατότητα πληρωμής 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση και δωρεάν ακύρωση έως και δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.