Διευρυμένα προγράμματα στα ελληνικά νησιά και νέους Ελληνικούς προορισμούς περιλαμβάνουν οι νέοι κατάλογοι του γερμανού τουρ οπερέιτορ FTI για το καλοκαίρι του 2020.

Νέος προορισμός είναι η Σκιάθος, το νησί που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την κινηματογραφική ταινία Mamma Mia και προσφέρει πλούσια νυχτερινή ζωή. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια σειρά ξενοδοχείων στο νησί αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα.

Η συγκυρία κατάρρευσης του Thomas Cook αφήνει περιθώρια τα οποία κεφαλαιοποιεί ο FTI. Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FTI, Ralph Schiller, τo 80% του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων του Thomas Cook είναι διαθέσιμο προς κράτηση από τον FTI, για παράδειγμα brand όπως τα Iberostar, Sunrise και Casa Cook. Παρότι τα περισσότερα εξ αυτών των νέων ξενοδοχείων, δήλωσε, δεν έχουν παρουσία στους καινούριους  καταλόγους λόγω της σύντομης φύσης της ανάληψής τους, είναι προσβάσιμα από τα συστήματα κρατήσεων. Τις ερχόμενες εβδομάδες αναμένεται δε προθήκη περισσότερων ξενοδοχείων.

Η FTI ετοίμασε 12 καταλόγους για το καλοκαίρι του 2020, στους οποίους έχει αυξήσει τον αριθμό των ξενοδοχείων σε όλους τους κλασικούς  προορισμούς διακοπών, περιλαμβάνοντας και εμπνευσμένα πακέτα ξεναγήσεων και εκδρομών.