Τι πραγματικά έδειξε η ΕΡΤ στα δελτία ειδήσεων της Κυριακής. Εμφανέστατη η προσπάθεια να «θαφτούν» οι εικόνες της ντροπής με το προκλητικό γλέντι του Μητσοτάκη.

Ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης, επιχείρησε μέσω ανάρτησής του στο facebook να θολώσει τα νερά γύρω από την πρωτοφανή πρακτική των ιθυνόντων της που ζήτησαν να θαφτούν τα επίμαχα πλάνα από το κορωνο-γλέντι της ντροπής στην Ικαρία, με προεξάρχοντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ισχυρίστηκε πως στα δελτία των 12.00, των 15.00 και στις 21:00 οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν κανονικά.

Για να δούμε όμως τι ακριβώς έπαιξε το δελτίο στις 12.

Το θέμα για το οποίο βοούσε όλη η Ελλάδα έπαιξε 24 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου. Η περίφημη «φωτογραφία» έμεινε στον αέρα του δελτίου για 5 δευτερόλεπτα, ενώ δεν προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο.

Στις 15:00 το επίμαχο θέμα προβλήθηκε 40 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου και κράτησε 25 δευτερόλεπτα! Τα δε πλάνα ήταν μονταρισμένα, ώστε να μην φαίνεται πως το πλήθος μπαίνει στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Στεφανάδη.

Στις 21:00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, πάνω από 24 ώρες αφότου προέκυψε το θέμα, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ εδέησαν να προβάλουν την φωτογραφία της ντροπής στις 21:32 για τρία (3) δευτερόλεπτα.

Το δε βίντεο εμφανίζεται κάπου μακριά, μέσα από ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Αλήθεια, τώρα, ο κ. Καφαράκης περνά τον κόσμο για ηλίθιο;

https://www.avgi.gr/