Πριν από μερικές ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή όπως έμεινε στα social media μετά το Survivor, ο Ντάνος, μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, μέσα από την ταινία που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο «Χαλβάη 5-0».

Ωστόσο, τα γυρίσματα για εκείνον φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και σε κάθε περίπτωση εδώ και κάποιες ημέρες ο Ντάνος είναι πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σκιάθο. Εκεί φυσικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχασε ευκαιρία και επέστρεψε στη θάλασσα και τα Extreme Sports.
Σε ανάρτησή του το Σάββατο, πίσω από το τιμόνι ενός ταχύπλοου έγραψε πως είναι «on duty», εννοώντας φυσικά τις υποχρεώσεις που έχει στο νησί με την εταιρία θαλασσίων σπορ που διατηρεί στη Σκιάθο.

Αν και ο Ντάνος δεν χρειάζεται να το αποδείξει, έχει αναρτήσει και στο παρελθόν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της γυμναστικής όπου φαίνεται πως παραμένει σε εξαιρετική φόρμα, ανάρτησε μια λήψη την ώρα που κάνει Flying Board. Το συγκεκριμένο σπορ γίνεται με την χρήση ειδικού εξοπλισμού ο οποίος εκτοξεύει με δύναμη νερό και μπορεί έτσι να ανυψώσει όποιον τον φέρει αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγαπά το νησί του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, ήταν ένα βίντεο από ψηλά με φόντο τον ήλιο που χάνεται στο νερό με το οποίο ο Ντάνος «διαφήμισε» τη Σκιάθο.

«Έτσι έφυγε η σημερινή μου μέρα ,γεμίζοντάς με περιέργεια για την αυριανή…» έγραψε ο Ντάνος πλάι στο εντυπωσιακό, λίγων δευτερολέπτων βίντεο που ελήφθη με τη βοήθεια Drone πάνω από τη Σκιάθο.

Πηγή: iefimerida.gr