Ο οικισμός Σηπιάδα καταστράφηκε, σπίτια κάηκαν στους υπόλοιπους οικισμούς.

Λόγω του αυξημένου κινδύνου από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Ρετσινόλακος, Σηπιάδα, Χρόνια, Καλαμούδι, Παλιοχώρι και Δαμιά, ενώ στις 22:35 εκκενώθηκε και το χωριό Κουρκουλοί.

Πραγματοποιήθηκε συντονιστικό με την Περιφερειακή αρχή, τη Δημοτική αρχή την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Το πευκοδάσος της περιοχής Δάφνη του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας έχει παραδοθεί στις φλόγες και οι πυροσβέστες έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Σε επιφυλακή η περιφερειακή ενότητα Εύβοιας και η δημοτική αρχή που συνδράμουν την προσπάθεια κατάσβεσης. Υδροφόρα που λειτουργεί και ως πυροσβεστικό έστειλε ο δήμος Χαλκιδέων.

Στην περιοχή βρίσκεται ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, που μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας τονίζει πως η φωτιά έχει αναπτυχθεί σε μια απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων.

Διαβεβαιώνει πως όλοι οι κάτοικοι των οικισμών έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους και πως θα αιτηθεί να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Περιφέρεια έκλεισε 150 κλίνες σε ξενοδοχεία για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Star Κεντρικής Ελλάδας  με την δημοσιογράφο Ιωάννα Καραγιάννη και τον εικονολήπτη Σπύρο Κούρο βρίσκεται στην περιοχή και καταγράφει ό, τι συμβαίνει.