Ενώ το πρωτάθλημα για την κατηγορία Κ-16, κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην ολοκλήρωση του α’ γύρου, με την διεξαγωγή της αυριανής (8ης) αγωνιστικής, η ομάδα της Σκιάθου θα δώσει μόλις το τέταρτο παιχνίδι της, υποδεχόμενη τον Θησέα Αγριάς, στις 12 το μεσημέρι, σε μία αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το SkiathosLife.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σκιάθου σε κάθε παιχνίδι έδρας πρέπει να αποκομίζουν ότι πιο θετικό γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τη διεκδίκηση του αποτελέσματος, στα θετικά κάθε αναμέτρησης προσμετράται και η συγκομιδή εμπειριών, όπως και το χτίσιμο νοοτροπίας, βάση της οποίας όλοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κατανοήσουν ότι στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε κι όχι να παίζουμε αδιάφορα…

Στην ομάδα Κ-16 της Σκιάθου υπάρχει πολύ καλό υλικό παιδιών, που θα αποτελέσουν το μέλλον  και της ανδρικής ομάδας. Άλλωστε, ήδη τέσσερα από αυτά τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και στην αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας των “μεγάλων”, έχοντας καταγράψει τη φετινή χρόνια πολλές συμμετοχές, είτε από το ξεκίνημα της ενδεκάδας είτε ως αλλαγές.

Η εξέλιξη αυτών των ποδοσφαιριστών δεν είναι τυχαία, αλλά βασίζεται σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποιήσεις των μικρών παιδιών, που λατρεύουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και της πολύ οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νησιού. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής,  όπως αυτό είναι αναρτημένο μετά τη διαδικασία της κλήρωσης

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2-3/4/2022)

ΑΘΛΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΝΙΚΗ Β. 2

ΠΥΡΑΣΟΣ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΣΚΙΑΘΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 2 – ΝΙΚΗ Β.

ΡΕΠΟ : ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

Η βαθμολογία στην κατηγορία κ16 ως τώρα:

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

ΠΥΡΑΣΟΣ 5 15

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (2) 5 12

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 12

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 6 11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 5 10

ΑΘΛΟΣ 6 10

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 6 7

ΤΟΞΟΤΗΣ 5 7

ΣΚΙΑΘΟΣ 3 4

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 4 3

ΘΗΣΕΑΣ 5 3

ΝΙΚΗ Β. 4 0

ΝΙΚΗ Β. (2) 5 0

Xρήστος Παπακωνσταντίνου