Επίσκεψη του Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Β. Σποράδων Δημήτρη Διολέττα στη Σκόπελο και την Αλόννησο

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Β. Σποράδων Δημήτρης Διολέττας, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σκόπελο και στην Αλόννησο για να καταγράψει σε πρώτη φάση τα προβλήματα που επικρατούν στην περιοχές αλλά και πως αυτά την επόμενη μέρα των εκλογών μπορούν να διευθετηθούν το συντομότερο.

Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκε με τον νυν Δήμαρχο Αλοννήσου και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο με την παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ» κ. Πέτρο Βαφίνη και λόγω των αναλυμένων υποχρεώσεων του επικεφαλή της παράταξης «ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ για όλους» κ. Παναγιώτη Αναγνώστου, ο κ. Διολέττας συναντήθηκε με τον υποψήφιο της παράταξης και εκπρόσωπο της κ. Νίκο Καραμαλή και ανέλυσαν τα έργα που έγιναν στην Αλόννησο τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την Περιφέρειας Θεσσαλίας και αναγνωρίστηκε η μεγάλη συμβολή της Περιφέρειας στην ανάπτυξη του νησιού, ειδικότερα με τα έργα που πρόκειται να ακολουθήσουν την επόμενη μέρα, έχοντας την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου.

Στην συνέχεια, κατά την επίσκεψη στη Σκόπελο και στα θεσμικά πλαίσια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον νυν Δήμαρχο Σκοπέλου και εκ νέου υποψήφιο με την παράταξη «Σκόπελος δημιουργία – το νησί μας πρώτα» κ. Σταμάτη Περίσση, που αναφέρθηκε η θετική επιρροή των έργων στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί και εκκρεμεί η δημοπράτηση των έργων στο προσεχές διάστημα.
Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σκοπέλου με την παράταξη «ΣΚΟΠΕΛΟΣ όλοι μαζί» κ. Δημήτρη Κ. Ευσταθίου, λόγω του ότι βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιοδεία δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση, όμως σε επόμενη επίσκεψη την Τετάρτη ο κ. Διολέττας έχει προγραμματίσει μαζί του συνάντηση για να συζητήσουν εκτενώς τα θέματα που αφορούν το νησί.