Για τη λειτουργία της φορολογικής διοίκησης και την εξυπηρέτηση των φορολογούμενων, ενημερώθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της Α΄- Β΄ ΔΟΥ Βόλου.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα διευθυντικά στελέχη και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, για τα αποτελέσματα των αλλαγών που έγιναν πριν έναν περίπου χρόνο, με τη συνένωση των Εφοριών Βόλου και Νέας Ιωνία.

Όπως τονίστηκε, το προσωπικό καλύπτει αποτελεσματικά, με ενιαίο πλέον τρόπο, τις ανάγκες του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, ωστόσο απαιτείται η ενίσχυση της υπηρεσίας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στον μεγάλο όγκο των εργασιών, για τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων και, επομένως, την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Για μια ακόμη φορά υπογραμμίστηκε η ανάγκη επέκτασης των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης των φορολογουμένων, μέσα από την ενίσχυση των αποκεντρωμένων λειτουργιών της ΔΟΥ στις Βόρειες Σποράδες, με στόχο την ευκολότερη πρόσβαση και των νησιωτών σε όλες τις –μη ψηφιοποιημένες- υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Ο κ. Μαραβέγιας άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα του προσωπικού για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και δεσμεύτηκε να παρέμβει στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για την ικανοποίησή τους, στο μέτρο που το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.