Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης επισκέφθηκε σήμερα,  Μ. Δευτέρα,  ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, μετά την προ ημερών συνάντηση, που είχε με το Σωματείο των Εργαζομένων. Ο Βουλευτής, συναντήθηκε με τον Διοικητή Συνταγματάρχη  Ιγνάτιο Αθανασέλη και εκπροσώπους του  Σωματείου Εργαζομένων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στην στελέχωση και στη λειτουργία του Εργοστασίου.

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης- 304 ΠΕΒ- αποτελεί χώρο υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει εξιδεικευμένα παραγωγικά τμήματα και συνεργεία,  στα οποία έγινε περιήγηση και ενημέρωση του Βουλευτή.

Τα θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό του Εργοστασίου είναι η  στελέχωση με επιπλέον εξιδεικευμένο πολιτικό προσωπικό, η εξασφάλιση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο υπάρχον προσωπικό και η συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Λιούπης μετά την εποικοδομητική συζήτηση με τα στελέχη του 304 ΠΕΒ,  δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα παραπάνω θέματα στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία άμεσα.