Επαφές Προέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας με φορείς των ΗΑΕ για προσέλκυση επενδύσεων

Στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – ΗΑΕ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ως αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας τόσο με θεσμικά όργανα του κράτους, όσο και με εταιρείες που έχουν έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στους τομείς της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και των Κατασκευών.

Μεταξύ άλλων, είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Διευθυντή του τμήματος προώθησης εμπορίου του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΑΕ, Rashed Al Teneiji, αλλά και με τον Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας Jafza (Jebel Ali Free Zone) Mohammed Al Ameri.

Βασικός σκοπός των συναντήσεων και των επαφών που είχε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ήταν η δημιουργία επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των μελών μας και επιχειρηματιών των ΗΑΕ και η προσέλκυση επενδύσεων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε από όλα τα μέρη δέσμευση ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση όσων συζητήθηκαν.