Έχοντας ως στόχο να συμβάλουμε θετικά στην καθημερινότητα των οικογενειών που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό για το υπόλοιπο του σχολικού έτους 2020-2021 η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην πρόσληψη Παιδαγωγικού Προσωπικού.

Έτσι ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας ενισχύεται με Παιδαγωγούς και μπορεί να καλύψει από σήμερα έως 65 οικογένειες που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην προσχολική εκπαίδευση.  Με το έργο του ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σκιάθου συμβάλει στην ολόπλευρη σωματική, νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και όπως πάντα μεριμνά για την καλή υγεία των νηπίων.  Την σχολική χρονιά που διανύουμε ήδη 49 νήπια φοιτούν στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου ο οποίος  έχει ενταχθεί στα Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020 – 2021 το οποίο περιλαμβάνει πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Καλούμε τις οικογένειες  που επιθυμούν να εγγράψουν στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκιάθου το παιδί τους, να καταθέσουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά  από Δευτέρα 1 έως Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση το νήπιο να είναι 30 μηνών έως την 31η Μαρτίου 2021.

Οδηγίες και δικαιολογητικά θα βρείτε στην εφαρμογή Δημότης Σκιάθου https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.cityzen.skiathos&fbclid=IwAR2vwhnk7rQ_hIgdWNKKl0mOZ1IEXxgGMOXdh0RzGLiOne35D5VJ1mZiqoE

Πληροφορίες : τηλ.2427022042  &  email: paidikosskiathou@gmail.com