Την Τετάρτη 28 Ιουλίου του 2021 οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου
Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό
Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον  Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», θα βρίσκονται στην Σκιάθο για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους και στους επαγγελματίες υγείας του νησιού.

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Λειτουργό, κα Ντούσκου Παρασκευή και την Ψυχολόγο κα Μουτζούρη Αναστασία, του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας στην περιοχή Ψαράδικα στο Παλιό Λιμάνι.

Η Νευρολόγος, η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός του Προγράμματος Διασύνδεσης θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Κοινότητας από 09:00 έως 13:00 για την
ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν την άνοια.
Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα
Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.