Αγαπητοί Συμπολίτες της Αλοννήσου

Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό του τόπου μας για το Μέλλον μας και για τις επόμενες γενιές. Το δημόσιο μέσω του κτηματολογίου και Δασολογίου καταργούν την ιδιωτική ιδιοκτησία.

Αρπάζουν τα κτήματα μας τα Σπίτια μας που είναι η γη των προγόνων μας εδώ και αιώνες ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Οι πρόγονοι μας συνέταξαν κτηματολόγιο το,1743 και δόθηκαν 161 τίτλοι ιδιωτικής ιδιοκτησίας σε161 κατοίκους του νησιού. Έχουμε όλο το αρχείο απο έγγραφα πού αποδεικνύει ότι όλη η περιοχή ανήκει στους κατοίκους από αιώνες.

Για τις Κυκλάδες, Σποράδες, Χίο, Λέσβος, Σάμος, καί τά νησιά του Αργοσαρωνικού λόγοι ιστορικής ιδιαιτερότητας διαμόρφωσαν ένα ιδιαίτερο νομικό καί ιδιοκτησιακό καθεστώς. Σας καλούμε να ενωθούμε για το κοινό καλό όλων μας με μαζικές αγωγές όπως έπραξαν οι πρόγονοι μας Αλοννήσιοι στο παρελθόν το1934 στο πρωτοδικείο Βόλου και το εφετείο Λαρίσης και δικαιώθηκαν.

Με αυτό το φυλλάδιο που διανέμουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ και αναφέρονται σε όλα τα παραπάνω καλούν κόσμο να ενωθεί και μέσω μαζικών αγώνων να προστατεύσει τις περιουσίες του και την γη των προγόνων.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ