Είναι μόλις 24 χρονών και φιγουράρει στην πρώτη λίστα των προς απόκτηση παικτών της ιστορικής Λίβερπουλ με τους 65 τίτλους, μεταξύ των οποίων 6 κύπελλα πρωταθλητριών!

Η εξέλιξή του; Αλματώδης από τότε που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις τοπικές ομάδες των Σερρών, μέχρι να καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας της κατά τεκμήριο μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Κι όχι απλά να καθιερωθεί, μα και να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του που ‘’χορεύει’’ πάνω στη γραμμή και χαϊδεύει μαστορικά τη μπάλα στέλνοντας την ‘’συστημένη’’ στους επιθετικούς οι οποίοι περιμένουν πως και πως τις ‘’γλυκές’’ του σέντρες. Και διαρκώς εξελίσσεται, όπως τον είδαμε πρόσφατα στους ‘’Λύκους’’ όπου δεν δίστασε να τρυπήσει την αντίπαλη περιοχή και να βάλει δύσκολα στον τερματοφύλακά τους… Το μυστικό του;

Το δίχως άλλο, το πείσμα και η σκληρή δουλειά. Έτσι κατακυρώνεται το όποιο ταλέντο και ανεβαίνεις ως την κορυφή.

Καταγωγή; Από το Λευκώνα Σερρών μα η δουλειά του πατέρα του- εδώ και χρόνια ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο Skiathos Palace στις διάσημες Κουκουναριές στη Σκιάθο- το φέρνουν, όποτε το επιτρέπουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του, στο νησί μας. Κι όποτε παίζει ο Ολυμπιακός πολλοί εδώ φωνάζουν τ’ όνομά του θεωρώντας τον παιδί δικό μας.

Και ζούμε, βλέποντας το ματς, την αγωνία των γονιών του από κοντά και συμμετέχουμε στην περηφάνια τους κι έχουμε κάτι να του πούμε από τη Σκιάθο: Kosta ‘’You’ lle Never Walk Alone’’….