Αν και η Χάλεϊ Φορτ είναι μόλις 9 χρονών, έχει ήδη κάνει περισσότερα για να βοηθήσει τους άστεγους και τους φτωχούς από ό,τι πολλοί από εμάς.

Αυτό το νεαρό κορίτσι ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της κατασκευάζοντας κινητά καταφύγια για τους άστεγους, καλλιεργώντας φαγητό και παρέχοντας τους είδη προσωπικής υγιεινής!

Όταν η Φορτ ήταν 5 χρονών, ζήτησε από τη μητέρα της, τη Μιράντα, να βοηθήσει έναν άστεγο άνδρα που είδε στο Bremerton της Ουάσιγκτον, όπου ζει. Η μητέρα της δέχτηκε και τώρα συνεργάζονται για να βοηθήσουν τους άπορους. Ο άνδρας τον οποίο βοήθησε, ο Έντουαρντ, έχει γίνει πλέον φίλος της.

άστεγους

« Δεν φαίνεται σωστό να υπάρχουν άστεγοι. Ο καθένας πρέπει να έχει ένα μέρος για να ζήσει. Έτσι, χτίζω τα καταφύγια για τους άστεγους ώστε να μην βρέχονται, να αισθάνονται ασφαλείς και να παραμένουν στεγνοί. », αναφέρει η Χάλεϊ.

Φέτος ο στόχος της Φορτ είναι να αυξηθεί η τροφή σε 250 κιλά (από 113 κιλά), να κατασκευαστούν 12 καταφύγια και να παραδοθούν χιλιάδες προϊόντα μπάνιου και είδη υγιεινής.

άστεγους

Χάρη στις εκπτώσεις, κάθε καταφύγιο κοστίζει μόνο $ 300 για την κατασκευή.

άστεγους

Παίρνει κάποια βοήθεια και καθοδήγηση από τους γονείς της, αλλά η ίδια κάνει το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής. Τα στεγασμένα και με παράθυρα καταφύγια 2.4 × 1.2μ. είναι χτισμένα με παλέτες, ανακυκλωμένη μόνωση από denim και τροχούς έτσι ώστε να μπορούν να μετακινηθούν.

bestnews.gr