Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ και Χειμάρας – Τι θα γίνει με τον Καραμανλή

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές του 2023 τέθηκε η Μαρία Σπυράκη, η Σοφία Νικολάου και ο Θέμης Χειμάρας, όπως ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Το θέμα των κ.κ. Σπυράκη, Νικολάου και Χειμάρα έχει κλείσει, είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Οικονόμου. Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε πως ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης θα είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές, ενώ για τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, δεν απάντησε και είπε χαρακτηριστικά «λίγη υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων».

Ερωτηθείς σχετικά για την υπόθεση του κ. Καππάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε σε προηγούμενη δήλωση του βουλευτή.

Αναφερόμενος μίλησε για την υπόθεση του Γ. Ραγκούση υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν «σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα για την υπόθεση. Δεν είναι συνηθισμένο να παίρνει κάποιος δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και να φτιάχνει σπίτι με πισίνα. Είναι κάπως περίεργο», επισήμανε.