Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Ζαγορά καθώς διαπιστώθηκε πως εκλάπησαν τα χρήματα από έρανο για να ενισχυθεί ανήμπορη γυναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό.Τα χρήματα βρισκόταν σε ένα κουτί το οποίο τοποθετήθηκε στην είσοδο του ναού του Αγίου Γεωργίου κατά την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου. Από εκεί κλάπηκε προφανώς κάποια στιγμή που έμεινε αφύλακτο. Το κουτί είχε χρήματα που συγκέντρωναν όλες τις προηγούμενες ημέρες οι κάτοικοι.

Τα χρήματα συγκεντρώνονταν για την  γυναίκα που μεταφέρθηκε στην καρότσα αγροτικού μετά τον τραυματισμό της λόγω πτώσης από δένδρο.

“Χωρίς να θέλω να χαλάσω την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών θα ήθελα να γνωστοποιήσω το γεγονός πως εκλάπησαν τα χρήματα που μαζεύονταν στη Ζαγορά για την Μαρία. Την κοπέλα που είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο κτήμα και έγινε η μεταφορά της με αγροτικό αυτοκίνητο, ελλείψη οδηγού ασθενοφόρου. Νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες μέρες. Θεωρώ το γεγονός δείγμα απόλυτης παρακμής της κοινωνίας μας. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι δράστες. Ωστόσο, πρέπει να μη στερηθεί η κοπέλα την βοήθεια μας που την έχει πραγματικά ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε εκ νέου και περισσότερα δείχνοντας τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη μας”, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κατσιφός.