Η εταιρεία Best Shop στη Σκιάθο έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της διοργανώνοντας μία πολύ όμορφη βραδιά σε γνωστό καφέ του νησιού, όπου φιλοξένησε φίλους, πελάτες και συνεργάτες του καταστήματος.

Η εταιρεία και ο Γενικός Διευθυντής του καταστήματος Best Shop στη Σκιάθο κ. Ευάγγελος Ζαχαριάδης ξεκίνησαν την νέα χρονιά με μία καινοτομία, καθώς επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν κόβοντας δύο πίτες. Η πρώτη για την ίδια την εταιρεία και τους καλεσμένους της και μία 2η πίτα την «δική» τους πίτα, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κ. Ευάγγελος Ζαχαριάδης, στην οποία το φλουρί είχε ήδη αποφασιστεί σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ομίλου κ.Σπύρου Βασίλη να δοθεί στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Σκιάθου.

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της και μαζί μ αυτό και μια δωροεπιταγή για αγορές από το κατάστημά, ήταν η κ. Μάρα Πασχαλίδη.

 

Το παρόν στη βραδιά έδωσαν φίλοι, πελάτες και συνεργάτες του καταστήματος Best Shop Σκιάθου, την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Γεώργιος Σταματάς. Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Κων/νος Κατσάμπας και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Κούριας Γιώργος. Εκ μέρους του 1ου Δημοτικού Σχολίου Σκιάθου παρευρέθηκε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος και παρέλαβε το φλουρί για το Ειδικό Σχολείο Σκιάθου. Ενώ από το Skiathoslife.gr παρευρέθηκαν η κ. Αλεξάνδρα Μπαναΐ υπεύθυνη του Εμπορικού Τμήματος και ο κ. Νίκος Τζούμας.

Δείτε το Βίντεο 

Δείτε Φωτογραφίες: