Το ΔΣ και τα μέλη του παραρτήματος Βορείων Σποράδων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτές από το Τ.Ο.Δ. κ. Τζήκα Γεωργίο και κ. Γάτα Αθανάσιο για τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποίησαν σε διαδικασίες rappel, κόμπους, κλπ., καθώς και τον κ. Πεντζίκη Ιωάννη, τμηματάρχη του Τ.Υ.Σ. για τις εκπαιδεύσεις αυτοπροστασίας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο.
Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 19-20/06/2021 σε Σκιάθο και Σκόπελο για τα νέα μέλη του παραρτήματος στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των πρακτικών διαδικασιών του Βασικού Σχολείου νέων εθελοντών της Ελληνικής Ομαδας Διάσωσης.
Οι εκπαιδεύσεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την σημαντική χορηγία της ακτοπλοϊκης εταιρίας SEAJETS για την μεταφορά των εκπαιδευτών και εξοπλισμού από Θεσσαλονίκη προς τα νησιά (Σκιάθο και Σκόπελο) με επιστροφή καθώς και της ακτοπλοϊκής εταιρίας ΑΝΕS και τον κ. Αντωνίου Γεώργιο, καπετάνιο του πλοίου Πρωτέας για την μετακίνηση από Σκόπελο για Σκιάθο ενός μέλους με αυτοκίνητο με εξοπλισμό.
Σας ευχαριστούμε πολύ!