Άνοιξε το πρωί της Τρίτης στις 14 Σεπτεβριου και την ήμερα του Τιμίου Σταυρού το δεύτερο κατάστημα Super Market “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” στην περιοχή, κοντά στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο Super Market “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” σε νησί. Η έκτασή σου φτάνει τα 1500 τ.μ, απασχολεί 60 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει 125 θέσεις πάρκινγκ και  12 ψυχτικούς θαλάμους .

Στο κατάστημα διαθέτει όλη την γκάμα ειδών Super Market, με μαναβική, ιχθυαγορά με φρέσκα ψάρια, καφετέρια, προϊοντα ένδυσης και έπιπλα εξοχικής κατοικίας και άλλα.

Στην Σκιάθο λειτουργεί κανονικά απο το 2016 το πρώτο καταστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο περιφερειακό δρόμο και απέναντι απο το Κέντρο Υγείας και το Πολυιατρείο όπου σύντομα δρομολογείται η ανακαίνισή του.

Παρών στην έναρξη του νέου καταστήματος η κα. Φλαιρ Ποταμιάνου, ο Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου “Σκλαβενίτης” κ. Ηλίας Τσανούκας, ο Διευθυντής του καταστήματος κ.Κώστας Μαρκόπουλος, ο Άρης Δερβένης του SKIATHOS PALACE, ο Δημοτικός Συμβουλος της κ. Παύλος Τασιόπουλος, ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΑΛΚΥΩΝ Παναγιώτης Καλαντζής και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της Σκιάθου που απόλαυσαν τα πολλά είδη του καταστήματος .