(εικόνες) RE/MAX ΔΟΜΗ : Mεγάλη διάκριση για την ομάδα του Παναγιώτη Κόλλια στην Σκιάθο

Σπουδαία εκδήλωση με βραβεύσεις

Θετικός ο απολογισμός για το 2022. Το αποτύπωμα της κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία και οι μεγάλες προοπτικές για το 2023.

Η εταιρεία Re/max Δομή πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 7-1-2023 την ετήσια εκδήλωσή της στο ξενοδοχείο PARK. Είχαν προηγηθεί το πρωί της ίδιας μέρας, στα γραφεία της εταιρείας, ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας.

Στο ξενοδοχείο PARK παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Re/max καθώς και όλη η διοικητική ομάδα της εταιρείας.

Στην αρχή της εκδήλωσης η εταιρεία τίμησε και βράβευσε τέσσερα ιδρύματα της πόλης μας. Το Γηροκομείο Βόλου, το Γηροκομείο Καναλίων, το Ορφανοτροφείο Βόλου και το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες. Επίσης τίμησε και βράβευσε και τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα. Τα παραπάνω ιδρύματα καθώς και οι Γιατροί χωρίς Σύνορα τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στους ανθρώπους της περιοχής μας και όχι μόνο.

 

Ο απολογισμός του έργου της εταιρείας για το 2022

Μιλώντας στην εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της εταιρείας, ο Broker Γιάννης Καραγιάννης τόνισε πως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και γενικότερα για το REAL ESTATE. Επίσης αναφέρθηκε αναλυτικά στο κοινωνικό έργο της εταιρείας, που έγινε το 2022, το οποίο ήταν στα ιδρύματα της πόλης στα συσσίτια αγάπης των εκκλησιών, σε οικογένειες που είχαν ανάγκη, στο κοινωνικό παντοπωλείο, στην κουζίνα αλληλεγγύης καθώς επίσης στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, στην ΦΛΟΓΑ, στην ΕΛΕΠΑΠ και στο Χαμόγελο του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια του απολογισμού βραβεύτηκαν για τις μεγάλες αποδόσεις τους στις πωλήσεις οι παρακάτω συνεργάτες και οι ομάδες συνεργατών.

Πρώτος συνεργάτης σε πωλήσεις για το 2022 αναδείχθηκε ο Απόστολος Τσικουρόπουλος, δεύτεροι, ο Ιωάννης Ευσταθίου και ο Άγγελος Σαλιλλάρης και τρίτος ο Αναστάσιος Στάμος. Από τις ομάδες συνεργατών πρώτη ομάδα σε πωλήσεις του Κωνσταντίνου Σιάνου στο Βόλο και του Παναγιώτη Κόλλια στη Σκιάθο και δεύτερη ομάδα στο Βόλο του Νικολάου Θεοδωρίδη. Τέλος βραβείο έλαβε και ο Θωμάς Παπαδημητρίου για την πολύ καλή παραγωγή πωλήσεων στο 2022.

Οι στόχοι για το 2023

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τέθηκαν οι στόχοι και οι προοπτικές της εταιρείας για το 2023. Όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης ιδιαίτερη έμφαση, η Re/max Δομή,  θα συνεχίσει να δίνει στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, στην προσέλκυση ξένων αγοραστών στη Μαγνησία και στα νησιά μας και στο κοινωνικό έργο στην περιοχή μας και όχι μόνο. Καθώς επίσης και στη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών και των στελεχών της για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της Re/max Δομή.

Στη συνέχεια η διοίκηση της εταιρείας μαζί με τους προσκεκλημένους και με όλους τους συνεργάτες της κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο ΑΙΘΡΙΟΝ στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα για φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.