(εικόνες) Παρουσιάστηκε η “Αθέατη Σκιάθος” του Γιώργου Σανιδά

Ο Συγγραφέας και Αρθρογράφος Γιώργος Σανιδάς [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) πλήθος κόσμου απόλαυσε στο νησί και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνσίου- Λυκείου, την ιδιαιτέρως συγκινητική παρουσίαση του βιβλίου “Αθέατη Σκιάθος” το οποίο έγραψε ο Σκιαθίτης συγγραφέας και μόνιμος συνεργάτης του Skiathoslife Γιώργος Σανιδάς.

Ρεπ. : Νίκος Τζούμας | Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση

Ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας [® Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση ]
Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων Αθανάσιος Ζλατούδης [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]
Ο Διευθυντής του Skiathoslife.gr Νίκος Τζούμας [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείων Σποράδων Αθανάσιος Ζλατούδης και ο Διευθυντής του Skiathoslife Νίκος Τζούμας.

Διαβάστηκε επίσης χαιρετισμός του σεβαστού πατέρα και λόγιου της γειτονικής Σκοπέλου, Κων/νου Καλλιανού. Τον συντονισμό είχε η πολύπειρη σε θέματα πολιτισμού Αθηνά Παπαγεωργίου, ενώ το βάρος της παρουσίασης του βιβλίου σήκωσε με εξαιρετική επιτυχία η φιλόλογος Σοφία Μπαλαλά.

Ο Συγγραφέας και Αρθρογράφος Γιώργος Σανιδάς με την κα Αθηνά Παπαγεωργίου [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]
Η φιλόλογος κα Σοφία Μπαλαλά [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]
Ο συγγραφέας, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παριστάμενους, διάβασε απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρεται στη γειτονιά του, τα Κοτρώνια.

Την εκδήλωση έκλεισε με τις όμορφες μελωδίες που συνέθεσε πάνω σε στίχους του συγγραφέα, ο πολυτάλαντος μαθητής της 2ας Λυκείου Φίλιππος Ρακότο Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Ο Συγγραφέας και Αρθρογράφος Γιώργος Σανιδάς με τον μαθητή της 2ας Λυκείου Φίλιππος Ρακότο Χασιώτης που έκλεισε την εκδήλωση με τις όμορφες μελωδίες που συνέθεσε πάνω σε στίχους του συγγραφέα [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]