(εικόνες) Παρουσιάστηκε για διαβούλευση η πρόταση για το λιμένα του Έληος

Παρουσιαστηκε χθες το βράδυ η πρόταση της δημοτικής αρχής για το Τουριστικό καταφύγιο του Εληος. Ο κ. Άγγελος Ξηντάρης από το προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε :

“Χθες παρουσιάσαμε για διαβούλευση την νέα πρόταση της Β φάσης -ολοκλήρωσης του λιμένα στα γραφεία της τοπικής κοινότητας.
Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κος Περίσσης,οι αντιδήμαρχοι, ο Λιμενάρχης κος Γκαρας, ο πρόεδρος Κλήματος και Κληματιανοί πολίτες. Το 2006 με την διαδικασία μελέτη- κατασκευή
υλοποιήθηκαν τα έργα της πρώτης φάσης και έκτοτε καμία, μα καμία, πρωτοβουλία δεν υπήρξε για μελετη αν και όλοι γνώριζαν οπως οι αιρετοι του νησιού και της περιοχής, ότι το λιμάνι δεν παρέχει ασφάλεια σε Ν, ΝΔ καιρούς. Η πρωτοβουλία και η πρόταση του ΔΛΤ με ικανοποίηση έγινε αποδεκτή εκτός της σημερινής μείζονος συστημικής αρνητικής αντιπολίτευσης και στελεχών της που εδώ και 17 χρόνια κυβερνούσαν τον τόπο τους, οι οποίοι στην ουσία δεν θέλουν το έργο, αφού δεν παρουσίασαν εναλλακτική πρόταση.
Εμείς θα προχωρήσουμε με τους πολίτες του Κλήματος με τις τροποποιήσεις, την ορθή επιστημονικά μελέτη των λιμενολόγων και των υπηρεσιών του υπουργείου Τουρισμού.
Τρέχουμε να το εντάξουμε στο ταμείο Ανάκαμψης.
Η μαρίνα του Εληος αποτελεί μέγιστο πλεονέκτημα για την ευρύτερη περιοχή.”