Η αγάπη,  η προσφορά και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, δεν έχει ούτε ώρα ούτε χρόνο ούτε στεγανά. Οι ανάγκες του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Μαγνησίας «ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ», στην προσπάθεια να στηριχθούν τα μέλη του και οι οικογένειές τους αλλά και να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία για την αναπηρία όρασης, δε σταματούν ποτέ. Στο πλευρό του δυναμικού και υποστηρικτικού αυτού Σωματείου, στάθηκε για μία ακόμη φορά η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας.

Ειδικότερα, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Μαουσίδης Σεραφείμ
(Πρόεδρος Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας), Πελεκούδας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Συνδέσμου  Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας), Γκαλιος Γεώργιος (Πρόεδρος Σωματείου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας), Πλαστάρας Τρύφωνας (Μέλος ΔΣ της ΓΣΕΒΒΕ) αλλά και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΗ Μαγνησίας Αρχοντάκης Θεμιστοκλής, παρέδωσαν στο ΔΣ και στον Πρόεδρο του Σωματείου Παρασκευά Λάμπρο, ένα πολυμηχάνημα EPSON τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με αξιοπιστία και ταχύτητα στις αυξημένες ανάγκες διαχείρισης και επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, οφείλουν να στέκονται αρωγοί στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται και να αποδεικνύουν έμπρακτα ότι, μόνο ενωμένοι και με συνεχείς  πράξεις αλληλεγγύης θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία το αύριο. Γιατί όποιος παράγει, ξέρει και να προσφέρει!!