(εικόνες) Άνοιξαν με αγιασμούς οι ξενοδοχειακές μονάδες των αδερφών Δερβένη Skiathos Palace & Alkyon

Η οικογένεια Δερβένη και ο Όμιλος Βορείων Σποράδων πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε αγιασμό στα Ξενοδοχειακά συγκροτήματα του – Η αρχή έγινε απο το Alkyon hotel στην περιοχή Αμμουδιά και μετέπειτα η «ναυαρχίδα»της Σκιάθου το δημοφιλές Skiathos palace που άτυπα σηματοδοτεί την αφετηρία και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Το μυστήριο του αγιασμού τέλεσε ο Ηγούμενος και Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ευαγγελιστρίας Σκιαθου Ιωσήφ Κατσούρας, με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Παναγιάς Λημνιάς πατήρ Παντελεήμων Χούλη.

Η οικογένεια Βασιλείου, Αριστείδου και Πέτρου Δερβένη δέχτηκε ευχές για καλή σεζόν και καλό καλοκαίρι .
Κατά τους αγιασμούς παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του νησιού, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας της Ν.Δ κ.κ., Χρήστος Μπουκώρος, Χρήστος Τριαντόπουλος, του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τζούμας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νίκος Πασχάλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Δημητριάδης και ο ιδιοκτήτης του ASTRATV, Δικηγόρος κ. Σάκης Κοκκίνης
Το ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχουν πραγματοποιήσει ανακαινίσεις και έχουν ανοίξει τις πόρτες τους περιμένοντας το Τουριστικό κοινό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ SKIATHOS PALACE

Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ALKYON